dilluns, 4 de juliol del 2016

Lliure com un ocell: Punk Trail Salelles






Primer de tot esplicar que es una Punk Trail, pels que no ho sabeu. 


Una Punk-Trail és una sortida per la muntanya on corredors/es (anomenats Punk-Trailers) volen disfrutar de la muntanya i del plaer de córrer per ella (Trail-Running). Una Punk-Trail no és una cursa de muntanya, ja que no hi ha classificacions, ni premis, ni cronòmetres. Aquí tots som guanyadors! Ah i el detall més important, són gratuïtes per a tothom. Per tant les inscripcions s'acaben de seguida.

Moments abans de començar a córrer....




Vaig posar-me l'alarma del movil per poder inscriure'm. 😅
Aquest dissabte va arribar el dia. A les 21:30 un trabucaire va donar la sortida, frontals posats i a correr, que es farà fosc😝.
El Toni ja va poder venir i a part de trobar cares conegudes va ser una passada. Per molt que t'expliquin, fins que no ho vius en primera persona no t'en fas la idea.
Avituallament entre el km 7-8, a part d'uns petits obstacles (aigua, fang, etc) música a tot drap. La gent molt contenta i ballant, jo en un primer moment un xic distreta amb tot plegat, però de mica en mica hem vaig anar relaxant i començo a disfrutar.
Toca continuar, ancara queden 5 km per arribar al final, pràcticament ara ja es tot baixada (alguna pujada, però anem fent). :-P



Finalment arribem, ens espera botifarrada, música, i mooolt ambient. El temps....no el sabem, no es controla. En general, ha estat una bona experiència, repetirem. :-)