dilluns, 2 de desembre del 2013

Compte enrrere: Calendari advent





S'acosta el Nadal i amb ella la redecoració de la llar al més pur estil nadalenc. El calendari d'advent és el primer element nadalenc que inicia la nova decoració en aquesta època. Avui dia 1 s'inicia aquesta etapa.



Aquesta tradició nascuda al segle XIX a Alemanya s'ha conservant amb el pas del temps i avui és molt popular, sobretot per a nens. Serveix per comptar els dies que queden per al dia de Nadal.




Els que tenim canalla és bonic veure com gaudeixen obrint caselles, serà una xocolatina, un llaminadura ... qualsevol cosa serveix per tenir-los aspectants i il·lusionats!!

Actualment, podràs trobar al mercat una gran varietat de dissenys de calendaris d'advent, però si realment vols donar-li un toc original i molt personal a la teva decoració nadalenca, amb una mica d'imaginació fes-te el teu propi calendari d'advent. 

Aquí van algunes idees que et poden inspirar.

1. Saquets o paquetets farcits
Realitza un calendari d'advent amb 25 saquets de tela, el farciment? llaminadures, xocolates, el que vulguis... Si els farcides de flors seques perfumades serviran també d'ambientador.


2. Targetes
Introdueix a cada targeta un propòsit per a cada dia que hauràs complir una vegada oberta. Els bons propòsits són també una tradició molt nadalenca.



3. Calendari de feltre
Amb feltre de colors pots fer també un divertit disseny nadalenc, amb forma d'arbre de nadal, i crear 25 butxaques que continguin ¿més llaminadures? ¿Més bons propòsits?




Després de hores i hores, aquest és el resultat del calendari que ha fet la meva companya Miriam!



4.Caixetes
Fes-te amb petites caixes de regal de joies o accessoris de bijuteria de diferents mides i colors i enganxa un número a la tapa per indicar el dia. Omple del que desitgis.



Aquí teniu més models:







Els que ja el teniu a disfrutar!! 

Compte enrere...

Aviat Nadal!